Meny Stäng

Kennelläger i Kratten 1-3 Juli 2013

Fredagen den 1 juli samlades ett glatt och träningssuget hundgäng vid Storstugan på Krattemasugn. Vi hade ett par riktigt trevliga dagar fyllda med hundträning, valpträff för Dragonfly-kullen, lite tävlingar för både 2- och 4-benta och en massa prat och skratt förstås. Regnet hängde i luften hela helgen, men efter fredagens skyfall höll det sig tack och lov kvar uppe i molnen.
Kenth Lind kom och förgyllde lördagensträning för jaktgruppen, med goda råd och tips på hur vi utvecklar oss själva tillsammans med våra hundar. Det var mycket uppskattat! Men det tränades även lydnad och ett och annat spår lades också i de fina markerna.
De enda som tordes bada (förutom hundarna förstås) var barnen och våra fantastiska tonåringar, Jennifer & Andreas, som återigen skötte köket och matlagningen med den äran!

Tack alla ni som kom, tack för den fina födelsedagspresenten och ett stort tack till Djurmagasinet i Borlänge som ställde upp med fantastiska priser till vårt kennelmästerskap!
Bilderna från lägret är tagna av oss, Bettan Carlsson, Inga-Lena Karlsson och Jörgen Wanke. Om Du har fler bilder från helgen så skicka dem gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *